Sorteig d’una Cistella de Nadal

392203_201505799923928_361109796_nCom cada any, l’Associació Colla Ferafoc de Sant Quintí de Mediona participa en la fira El Mata-Degolla de Sant Quintí de Mediona, que enguany tindrà lloc aquest diumenge dia 10 de novembre de les 9 del matí fins a les 14 hores.

Durant el transcurs de la fira, a la nostra parada es vendran butlletes per a participar en el Sorteig d’una Cistella de Nadal valorada en més de 60 euros. El sorteig tindrà lloc el mateix dia de la fira a les 14h.

En cas de no estar present l’afortunat/da en el moment del sorteig, el número premiat serà publicat a la web del Ferafoc (www.ferafoc.cat), al facebook i al twitter de l’entitat. Caldrà que l’afortunat/da es posi en contacte amb l’entitat per poder fer entrega de la cistella.

Que inclou la cistella: Cartell

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Mata-degolla. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *