Fabulari 2014

La cultura popular inunda els carrers de L’Hospitalet

Ferafoc Fabulari 2014Fabulari, correfoc, castellers i gegantes, a TV L’H i L’Hdigital

Les bèsties de foc, els gegants i els capgrossos comencen a desfilar des de la plaça de l’Ajuntament. Una tret d’un canó de confeti és l’inici. La batucada els acompanya. És el fabulari. Després del Toc d’Inici, és la primera trobada amb les activitats de cultura popular de les Festes de Primavera.

Les activitats de cultura popular han tornat a ser un any més unes de les activitats que més agraden al públic familiar i que atreuen a més gent, en general. El fabulari ha estat una de les activitats que més públic ha registrat, tant en el seu punt d’inici i final, a la plaça de l’Ajuntament, com al recorregut per la rambla Just Oliveras.

Tabalers FerafocUna traca de petards de les bèsties de foc posa punt i final al fabulari. La porta de l’infern llença espurnes, els tabalers comencen a tocar i les colles infantils de diables inicien la seva desfilada, la del correfoc infantil, que també va aplegar molts assistents a la plaça de l’Ajuntament.

Text de http://www.lhdigital.cat/
Fabulari dia 26-4-2014
 
 
 

 
 
 
Vídeo Fabulari 2014

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sortides i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *