Sant Cugat Sesgarrigues celebra el 20è aniversari del Sexot amb una trobada de besties de foc d’arreu de Catalunya

Sexot7 bèsties de foc, inclòs el Sexot de Sant Cugat Sesgarrigues, van participar aquest dissabte a la tamborinada i posteriorment al correfoc que es va fer pels carrers del poble.

Les 7 bèsties eren el boc de Vandellós, la Segunola de les Gunyoles, el Drac de Sarrià, la Farfolla de la Sagrada Família, el Griu d’Artesa de Lleida, el Ferafoc de Sant Quintí de Mediona i el Sexot de Sant Cugat, la colla amfitriona que ha fet 20 anys. Tot va començar l’any 1994 quan un grup de joves es van integrar dins el grup de diables Sexes Foc, i van decidir fer una bèstia, que es va anomenar Sexot. Es tracta d’una cuca fera amb cap de diable obra d’Amadeu Ferrer. Per celebrar l’aniversari, la colla va decidir fer una trobada al municipi. Les activitats van començar a la tarda amb l’exposició de totes les bèsties i un taller de màscares del Sexot. També es va fer l’entrega de premis que els nens i nenes de l’escola de Sant Cugat havien fet sobre la seva bèstia, i va començar una tamborinada pels carrers del poble. Ja a la nit, i des de la plaça de l’església, es donava el tret de sortida al correfoc que va transcórrer pels carrers de Sant Cugat Sesgarrigues omplint el municipi de foc i festa.

Text íntegre: http://www.rtvvilafranca.cat/actualitat/article/sant-cugat-sesgarrigues-celebra-el-20e-aniversari-del-sexot-amb-una-trobada-de-besties-de-foc-darreu-de-catalunya
 

 
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sortides i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *