I Festa dedicada a les famílies

La nostra entitat organitza el dia 28 de juny de 2015 a Sant Quintí de Mediona la “I Festa dedicada a les famílies”. 

Inflables, jocs gegants, tallers, manualitats, actuacions de bestiari, grups de percussió i música tradicional són només algunes de les propostes que es realitzaran aquell dia a la Plaça de Lacq i a la pista Manel Giménez del municipi.

La “I Festa dedicada a les famílies” començarà a les 10h. i culminarà a les 14:30h. amb un dinar popular al Poliesportiu municipal.

Al llarg del matí hi haurà una àmplia oferta d’activitats com per exemple la lectura del conte ‘Dracs!’ d’El Cep i la Nansa Edicions a càrrec de l’autora Susana Peix o les diferents exhibicions del Ruc petit de la Granada, la Penya del Corb de Corbera de Llobregat i el Ferafoc de Sant Quintí de Mediona. Taboo Percussió de Vilanova i la Geltrú o els grallers de Sant Quintí de Mediona amenitzaran musicalment la jornada.

A més, els artesans també tindran un espai destacat en aquesta diada familiar, però per participar-hi caldrà fer una inscripció abans del 17 de juny i enviar-la per correu electrònic a fira@ferafoc.cat.  La condició indispensable per participar en aquesta mostra, serà que els artesans ofereixin productes destinats als infants.

La festa compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i la Diputació de Barcelona.

Per participar a la Fira d’artesans:

Butlleta d’inscripció
Bases de participació

Aquesta entrada s'ha publicat dins de I Festa dedicada a les famílies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *