I Festa dedicada a les famílies

Sant Quintí de Mediona acull aquest diumenge una jornada lúdica dedicada a les famílies

La colla del Ferafoc organitza activitats infantils, tallers i exhibicions de bestiari


Inflables, jocs gegants, tallers, manualitats, actuacions de bestiari, grups de percussió i música tradicional són només algunes de les propostes de la I Festa dedicada a les famílies que acollirà Sant Quintí el proper diumenge 28 de juny. En aquesta jornada familiar també hi haurà una fira d’artesans amb productes pensats per la canalla. La I Festa dedicada a les famílies començarà a les 10h i culminarà a les 14.30h amb un dinar popular amb “bingu” inclòs al poliesportiu municipal. Els tiquets pel dinar es poden adquirir en alguns comerços de Sant Quintí de Mediona fins el dia 24 de juny a 10 euros els adults i 8 euros els infants. Al llarg del matí hi haurà exhibicions de colles de bestiari adultes i infantils. Prendran part de l’acte el Ruc petit de la Granada, la Penya del Corb de Corbera de Llobregat i el Ferafoc de Sant Quintí de Mediona. Taboo Percussió de Vilanova i la Geltrú i els grallers de Sant Quintí de Mediona amenitzaran musicalment la jornada. A les 12 del migdia es farà la lectura del conte ‘Dracs!’ d’El Cep i la Nansa Edicions a càrrec de l’autora Susana Peix.  La festa, que se celebrarà a la Plaça de Lacq del municipi, compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i la Diputació de Barcelona.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de I Festa dedicada a les famílies i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *