I Festa dedicada a les famílies

El  diumenge dia 28 de juny de 2015, tot i patir una onada de calor considerable, Sant Quintí de Mediona va acollir la I Festa dedicada a les famílies, una jornada lúdica-festiva organitzada per l’entitat del Ferafoc.

La  jornada va començar a les 10h a la plaça de Lacq i a la pista Manel Giménez amb una àmplia oferta d’activitats, com ara inflables, jocs gegants i tradicionals, tallers, manualitats i una petita fira artesana amb productes pensats per la canalla.

Al llarg del matí, els assistents van poder gaudir d’exhibicions de colles de bestiari, dels grups de la Penya del Corb de Corbera de Llobregat, que van desplaçar-se fins al nostre municipi amb les seves dues bèsties, el Corb i el Corbet, el Ruc petit de la Granada, que va remullar una mica al públic assistent i el Ferafoc de Sant Quintí de Mediona. Taboo Percussió de Vilanova i la Geltrú amb la seva energia i els Grallers de Sant Quintí de Mediona al so de la gralla van amenitzar musicalment la festa. Tots ells van voler acompanyar al Ferafoc durant aquesta diada.

A les 12 del migdia, sota l’ombra dels arbres i envoltada de nens, la Susana Peix va fer la lectura del seu conte ‘Dracs! d’El Cep i Nansa Edicions. Seguidament, va fer una petita cercavila amb tots els nens acompanyats pels tabalers de la Penya del Corb.

La festa va culminar a les 14:30h amb un dinar popular amb “bingu” inclòs al poliesportiu municipal.

Volem agrair des d’aquí la participació de la Penya del Corb de Corbera de Llobregat, el Ruc petit de la Granada, Taboo Percussió de Vilanova i la Geltrú, els Grallers de Sant Quintí de Mediona, la Susana Peix, autora del llibre ‘Dracs! i a tots els paradistes, gràcies per la vostra predisposició i ganes.

I no podem finalitzar sense fer un reconeixement a tots els col·laboradors, gent, organismes, empreses i entitats, que ens han ajudat desinteressadament i han contribuït a l’organització d’aquest esdeveniment, com ara l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Mediona, Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, A.C.R. El Jardí, Carnisseria Nadal, Bodega Sant Quintí, Cal Mim, Tarrida, Ca la Madrona, El Fornet del Iaio Matias, Instal·lacions Monfort, Vinya Escudé, Fruites Olivella, Multimón, Codorniu, Caves Naveran, La Caixa, Vivers Coca, Perruqueria Cristina, Forn Segura San Juan, Xd creacions, Muebles Rey, ServiCam, Cava Mas Oliver, Banc Sabadell, Olivé-Rovira, Casa Boix, Catalunya Caixa, Agroalsina, Raventós i Blanc, Cafès Novell, Embotits Duch, Caves Pinord.

Moltes gràcies a tots els col·laboradors i a tots els assistents.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de I Festa dedicada a les famílies i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *