Sorteig de dues cistelles de productes

Com cada any, l’Associació Colla Ferafoc de Sant Quintí de Mediona participa en la Fira El Mata-Degolla de Sant Quintí de Mediona, que enguany tindrà lloc el diumenge dia 15 de novembre de les 9 del matí fins a les 14 hores.

Durant el transcurs de la fira, a la nostra parada es vendran butlletes pel sorteig de dues cistelles de productes. El sorteig tindrà lloc el mateix dia a les 14h. En cas de no estar present l’afortunat/da en el moment del sorteig, el número premiat serà publicat a la web del Ferafoc (www.ferafoc.cat), al facebook i al twitter de l’entitat. Caldrà que l’afortunat/da es posi en contacte amb l’entitat per poder fer entrega de la cistella.

També, a la nostra parada podràs trobar les samarretes del Ferafoc i la novetat d’aquest any, aquestes figures del Ferafoc que es podran demanar per encàrrec.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Mata-degolla i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *