El Ferafoc commemora el seu 5è aniversari

Isona i el FerafocEl Ferafoc de Sant Quintí de Mediona commemorarà el seu 5è aniversari amb la celebració de dos actes principals, que s’organitzaran els dies 30 d’abril i 17 de setembre de 2016. El dissabte 30 d’abril de 2016 a les 19 hores, a la sala polivalent del Jardí de Sant Quintí de Mediona, tindrà lloc la presentació del llibre “Isona i el Ferafoc, escrit per l’historiador Joan Serra Arman i il·lustrat per l’artista Alba Jael Carcamo Anda. A continuació, es realitzarà la seva representació en Ombres Xineses. El dissabte 17 de setembre de 2016, es celebrarà a Sant Quintí de Mediona l’espectacle “FOEDUS (EL PACTE DE FOC), on s’escenificarà la lluita entre el bé i el mal, amb un espectacle creat per l’historiador Joan Serra Arman i lligat a la rondalla del Ferafoc. L’acte reunirà i involucrarà en l’espectacle a un total de deu colles convidades de bestiari i realitzarà una cercavila de foc pels principals carrers del municipi. L’espectacle combinarà cinc elements principals: el teatre al carrer, la llum, la música, la pirotècnia i el bestiari. El Ferafoc de Sant Quintí de Mediona és un Hipogrif, una criatura imaginària híbrida d’aparença meitat d’àliga i meitat cavall, va néixer al panteó de les bèsties de foc el dia 30 d’abril de 2011 a Sant Quintí de Mediona.

El Jardí (Pi i Margall, 14-20 – Sant Quintí de Mediona)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de 5è Aniversari Ferafoc i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *