El proper dissabte dia 17 de setembre, 10 figures de bestiari festiu, un grup de percussió i un grup de dansa es reuniran a Sant Quintí de Mediona per commemorar el 5è aniversari del Ferafoc.

12819295_1041149865943368_821559663230451812_oEl Ferafoc celebra el seu 5è aniversari organitzant demà dissabte dia 17 de setembre de 2016 a Sant Quintí de Mediona, l’espectacle FOEDUS, un espectacle que és obra de l’historiador Joan Serra Arman, autor també de la rondalla del Ferafoc. L’espectacle, que s’ha creat amb la col·laboració dels membres del Ferafoc, d’Ona Bitlles i Canal Blau, està lligat a la rondalla de la bèstia i escenificarà la lluita del bé contra el mal amb la combinació de música, foc, dansa, llum, teatre al carrer i bestiari.

A les 18h hi ha prevista una plantada de bèsties a la plaça Enric Prat de la Riba, amb els següents elements de bestiari convidats: Drac de la Geltrú, Sexot de Sant Cugat Sesgarrigues, Drac de Sant Quintí de Mediona, Polseguera d’Argentona, Drac de Montblanc, Griu Farnaca de Cambrils, Drac de la Múnia, Gripau de les Bruixes del Nord de Sabadell, Sokarrat d’Amoster i Drac Badalot de l’Arboç. Són un total de 10 bèsties convidades que es passejaran pels carrers de Sant Quintí de Mediona.

A les 19h. es realitzarà una tabalada de totes les colles participants a la plaça de l’Església. I posteriorment, a les 19,30 a la mateixa plaça, es farà una entrega de records a totes les colles convidades i als principals col·laboradors de l’acte.

A les 21,30h a la plaça de l’església tindrà lloc l’espectacle FOEDUS, el qual comptarà amb les coreografies del grup de dansa SQM Dance de Sant Quintí de Mediona i les percussions del grup Taboo de Vilanova i la Geltrú. Al finalitzar l’espectacle, es donarà tret d’inici al correfoc de bèsties pels principals carrers del poble.

Recorregut: Plaça de l’Església, C/ Anselm Clavé, Plaça del Portal, C/ General Weyler, C/ Joan Amades, Avinguda Catalunya, C/ Sol de la Vila i Passeig de les Deus.
Al C/ Anselm Clavé no hi hauran actuacions de foc

El final del correfoc tindrà lloc al passeig de les Deus i per tal de concloure l’aniversari, es realitzarà una encesa conjunta de les bèsties, l’actuació final de Taboo percussió i un petit castell de foc.

Degut a la recent defunció del Sete Udina, president de l’Agrupació del Bestiari festiu i popular de Catalunya, l’entitat del Ferafoc ha decidit realitzar-li el dia 17 de setembre, abans de l’inici de l’espectacle Foedus, un petit homenatge, on es projectaran unes quantes fotografies del Sete, s’està intentant convidar a alguna persona de l’Agrupació del Bestiari per que pugui intervenir pronunciant unes paraules i tots junts fer un minut de silenci per la seva memòria. El Sete ha sigut i serà un referent per a tothom que està involucrat en el món del Bestiari, una persona activa, emprenedora, un gran home, que ha lluitat i es desvivia per la cultura popular del nostre país i pel Bestiari. Un home que sempre acabava un projecte i ja estava pensant en fer-ne un altre, amb moltes idees i visió de futur.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de 5è Aniversari Ferafoc i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *